2017. június 14., szerda

Mi is történt mostanában?

Mi is történt mostanában?
Kicsit elmaradtam a blogírással, de a munka nem állt meg. Egy nagyon kedves üzlettársammal, akivel nagyon jóban vagyunk, kitaláltunk egy új” projectet.”Azon dolgozunk/dolgoztunk folyamatosan. Célunk egy anyukás csoport kialakítása ahol motiválunk, segítünk elindulni egy úton ahol sikeres és szabad élet vár rád. De azért ide is bele kell tenni a munkát, mert azt ugye tudod, semmit nem adnak ingyen.:)
 A projectünk neve :SuperMoms               

A Facebook-on itt találsz meg minket.https://www.facebook.com/groups/445321699140431/?fref=ts
Igaz a csoport egyelőre zárt, de ha jelzed, hogy szeretnél csatlakozni a csoportba kíváncsi vagy ránk és a többi SuperMoms-ra szeretettel várunk.:)

Illetve a másik nagy dolog, ami történt mostanában kiléptem a komfortzónámból és készítettem egy rövid kis videót. Egy lehetőség anyukáknak…

Íme, a videó


Ha Te is úgy érzed, szeretnél változtatni jelenlegi életeden, keresel egy eszközt, egy lehetőséget keress, bátran megmutatom, megtanítom, hogyan érheted el, hogy szabadon online dolgozhass gyerekek mellett.


Még egy újdonság megújult az Onlineanyu oldalam ahol mindent megtudhatsz az üzletről amivel és amiért foglalkozom.


Rőder Mónika -Onlineanyu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...