2017. május 18., csütörtök

Európai Csúcstalálkozón vettem részt


Fantasztikus hétvégén vagyunk túl. Ismét rendezvény volt a cégnek hétvégén, amellyel dolgozom.

Ez más volt, mint a többi, mert egyben Európai Csúcstalálkozó is volt. Több országból jöttek résztvevők illetve előadók, akik lenyűgöző előadásokban osztották meg velünk tapasztalataikat.
Személy szerint nekem ez a rendezvény most nagyon sokat adott tényleg „csúcs” volt. Először is megbizonyosodtam megint és megint, hogy jó helyen vagyok jó választás volt ez az üzlet.

Fatemi Ghani előadása tetszett a legjobban. Annyira kedves, közvetlen ember. Kár, hogy nem tudok olyan jól angolul, hogy elolvassam a könyvét. De ami késik, nem múlik.:)


Többek között arról is beszélt mennyien felismerik manapság az emberek, hogy a Network marketing egy jó választás az álmaink eléréséhez. Ha nem nézünk állandóan, jobbra-balra hanem a célra fókuszálunk, elérhetjük, amit akarunk.

Egy nagyon kedves coaching ismerősöm mondata jut eszembe.

„Ahol a fókusz ott az energia!”

Elmondta azt is Fatemi, hogy a Network marketingben dolgozók 80%-a nő. Hmm vajon miért?

Erről már írtam egyszer. Itt találod

Viszont a DXN-ben kevesebb a nő. Úgyhogy óriási potenciál van ebben az üzletben. És mi anyukák mivel elég sokoldalúak tudunk lenni háztartás, gyereknevelés, munka stb. ezeket mind el tudjuk végezni meg tudjuk oldani akár egyszerre is J
Érzem és tudom, hogy online üzletet is tudunk építeni.

Volt még egy mondat, ami nagyon megfogott.

Mit csinál egy háziasszony? DXN JÉn már elkezdtem ezt az üzletet és szeretem, amit csinálok. Folyamatosan fejlődök, állandó segítséget kapok a mentoraimtól. A cég is folyamatosan fejlődik, terjeszkedik a marketingigazgató pl. arról is beszélt többek között, hogy „2017 az áttörés éve lesz „Cél, hogy a legerősebb, leggyorsabb és legnagyobb legyen a világon.

Egy kis statisztikát azért had említsek meg

-24 éves cég –gondolj bele 24 éve töretlenül működik és halad előre
-Több, mint 180 országban van tagja
-6,3 millió ember regisztrált …ennyi ember nem tévedhet!
-elég csak egyszer regisztrálni és az egész világgal üzletelhetünk… Hol van, még egy ilyen cég ahol ezt megteheted?

Létrehoztunk egy anyukákból álló csoportot ez a SuperMoms itt találsz meg minket https://www.facebook.com/groups/445321699140431/?fref=ts

Ahol motiválunk, segítünk és megmutatunk egy rendszert, amellyel Te is sikeres lehetsz, úgy hogy otthonról online dolgozol.

Legyél Te is SuperMoms! Várunk a csapatba!

Kezd kicsiben és alkoss nagyot!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...