2016. november 4., péntek

Miért kezdtem bele? Miért csinálom?Sokszor felmerült mostanában a kérdés miért kezdtem el miért csinálom a DXN-t. Az emberek többsége elutasítja az MLM-et, régebben én is.

Akkor mégis miért, miért, miért?

Először is kétgyermekes anyukaként szembesülnöm kellett azzal a ténnyel, hogy a munkahelyem nem vesz vissza a gyes lejárta után. Részmunkaidős állás nem igazán található Magyarországon pláne ami délelőtti vagy ha igen akkor azt már betöltötték az ismerős ismerősével. Meg egyébként is melyik főnök nézi jó szemmel, ha a dolgozója nem tud mindennap ott lenni időben, mert esetleg belázasodott a gyerek éjszaka reggel meg orvoshoz kell vinni és ki tudja hány napig kell otthon maradni vele. Ugye ismerős a helyzet kedves anyukatársaim?

Mihez kezd, ilyenkor az anyukák többsége elkezdi bújni a netet otthoni munkát keresve, és mit talál? Holnapra milliomos leszel állásajánlatokat vagy MLM hirdetéseket. Ezután csalódottan zárja be a hirdető oldalakat esetleg megpróbál egy –két ígéretes hirdetést megpályázni. Ezen az úton én is végigmentem.


Visszatérve az eredeti témára én miért kezdtem el?
Nekem érdekes volt a Dxn mint cég és a termékek megfizethető áron vannak. Kávézni az emberek többsége kávézik, és egyre többen hajlanak az egészséges életmód felé.Többek között mi is átálltunk az egészséges termékekre főleg mióta gyerekeim vannak,nagyon fontos számomra,hogy semmilyen káros anyag ne kerüljön a szervezetükbe.


A fő okom, amiért belekezdtem, hogy 


-ne kelljen munkahelyre elmennem, dolgozni ahol a főnökeim mondják meg mennyi a fizetésem, mikor mehetek szabadságra, ha egyáltalán mehetek.

-fontos számomra, hogy a gyermekeimet ne rohanva kelljen minden reggel oviba, illetve iskolába vinnem.

-mindig ott tudjak lenni, amikor a családomnak szüksége van rám.

-azt csinálhassam és akkor, amikor én azt szeretném.

- szeretek emberekkel foglalkozni, beszélgetni, segíteni nekik.

-hálás vagyok, hogy a saját magam főnöke lehetek.


A DXN-él ezeket mind meg tudom valósítani. Kötetlen munkaidőben egy nagyszerű csapattal dolgozom és mindezt online is tudom végezni. Folyamatos fejlődési lehetőséget és nagyszerű munkatársakat kapok a munkámhoz, akik mind hasonlóan gondolkoznak, mint én vagy hasonló cipőben járó egy- két több gyermekes anyukák.


Küldetésem, hogy ezt a lehetőséget megmutassam, megtanítsam minél több anyukatársamnak. Az anyagi jólét megteremtése otthoni munkával igenis lehetséges.


És neked mi a motivációd?
Készen állsz a változásra?Rőder Mónika -Onlineanyu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...