2016. október 28., péntek

Mi is történt mostanában?


Lassan eltelik az október és nem írtam bejegyzést ebben a hónapban.

Mi is történt mostanában?

 A napi feladatok munkák gyerekek rendezése mellett, október 22-én egy nagyszabású rendezvényen vettünk részt. A csapatomból Orsi és Szandra valamint a másik csapatból három anyuka Emese, Judit és Ági.

Mindannyian követői vagyunk Vida Ágnesnek. Az ő szervezésében volt megtartva az első Pozitív Gyermeknevelés Expo. Nagyon sok jegy elkelt több mint 800 családot vártak.
Ezen a rendezvényen lehetőséget kaptunk, hogy kiállítók legyünk és bemutathassuk a Dxn egészséges termékeit.
Az Expo előtti hetekben lázasan készülődtünk többször összedugtuk a fejünket ötleteltünk stratégiát dolgoztunk ki, hogy minél több szülővel megismertessük az egészséges ganodermás termékeket.

Az Expo napján már reggel 7 órakor elfoglaltuk a helyünket és elkezdtük kipakolni a dolgainkat. Szórólapok, névjegykártyák, nyereményjátékok gyerekeknek illetve mi hárman készítettünk kisebb csomagokat, amelyet eladásra kínáltunk.

Aztán 9 óra felé elkezdtek jönni az emberek szerencsére elég jó asztalt kaptunk, pont a bejáratnál így elég sok embert meg tudtunk szólítani. Sokan azonban odajöttek nézelődtek érdeklődtek és voltak vásárlók is. Nyereményjátékot is csináltunk így ki tudtunk sorsolni 4 nyertest, akik egy kis csomagot kaptak kávé, szappan, fogkrém volt benne természetesen ezek mind prémium minőségűek és ganodermát tartalmaznak.


Összességében szerintem jól sikerült ez a rendezvény sikerült sokat beszélgetni, szórólapot osztani és termékeket is eladni.
Hál istennek egyre több szülő számára fontos az egészséges életmód és az étrend kiegészítők használata a családban.

Szeretnél többet megtudni a Dxn egészséges termékeiről írj, bátran szívesen segítek!

 Kavemania1@gmail.com


7 részes videó sorozatunkra, amely termékekről és az üzleti lehetőségről szól, itt tudsz feliratkozni!





Rőder Mónika -Onlineanyu



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...