2016. április 5., kedd

Webáruház 5000 Ft-értLehetséges?

kavemania.dxn.hu
Én azt mondom igen, nekem is van. Ha szeretnéd neked is lehet.
Megmutatom, hogyan lehetséges ez. 
Nagyon sokat keresgéltem az interneten otthoni online munka után kutatva. Sokat gondolkoztam, hogy webáruházat kellene indítani mivel a mai világban az emberek többsége, szeret a neten vásárolni. Igen ám, de nekem nem volt több százezer forint befektetni való pénzem egy webáruházra, honlapra stb. stb.

Találtam egy Céget, akivel dolgozom, úgy hívják DXN. Ez a cég  ganodermás gyógygombákkal és kávékkal foglalkozik. Mivel fontos számomra az egészséges életmód, egyre jobban megnézem, mi kerül a kosaramba és miket adok, illetve milyen termékeket kenek a gyerekeimre és magunkra, ezért nagyon megtetszett ez az üzleti lehetőség. Saját gyár saját termőfölddel rendelkezik a cég, szóval egy kézben van minden. Minimális összeggel elindítható, amelyért cserébe számos lehetőséget kapsz.


Felsorolok pár dolgot, amiért érdemes csatlakozni és kihasználni a webáruház adta lehetőséget.

·       5000 Ft ért saját webáruházat kapsz
·       nem kell létrehoznod a honlapot, mögé tenni a webáruházmotort,
·       engedélyeztetni a termékeket
·       nem neked kell csomagolni, raktározni a termékeket
·       nem neked kell minden jogszabálynak megfelelni

Ezeket mind megteszi a cég és a jutalék viszont neked íródik jóvá és milyen jó dolog, hogy nem csak a saját webáruházad forgalmából, hanem a csapatod forgalmából is kapsz jutalékot. Sőt ha folyamatosan fogyasztod a termékeket, fogyasztásaid után is kapsz jutalékot.

Ha felkeltettem érdeklődésedet és szeretnéd megismerni az üzletet vagy a termékeket, most lehetőséged van feliratkozni egy 7 részes hírlevélsorozatra amely bemutatja ezt az egészet. Nem hosszúak a videók pár percesek.
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...