2016. április 27., szerda

Ez nem működik.Feladom!


Ma egy kicsit a Network marketingről és a saját véleményemről, tapasztalatomról írok nektek.

"Ez átverés, nem is lehet vele pénzt keresni, tudtam, hogy nekem nem fog működni, én nem vagyok olyan stb. stb."

Ugye te is hallottad már ezeket a mondatokat olyan emberektől, akik elkezdtek Network marketinggel foglalkozni és nem lettek milliomosok, rosszabb esetben nagy összegeket buktak rajta.

Meglepődve látom a facebookon, hogy jó pár ismerősöm, akikkel együtt indultunk az üzletben feladták és más cégekhez mentek át, vagy nem csinálják tovább.Miért lehet ez?

Sokan szidják a hálózati értékesítést, mondván nem működik már sokkal gazdagabbnak kéne lenniük stb. stb.. Emiatt sokan tévesen azt hiszik, hogy a céggel vagy a termékekkel van baj.

Mert….
·       nem fizeti ki a jutalékot
·       teljesítménykényszer van, hogy havonta mennyit vásárolsz
·       nagyon drágák a termékek
·       esetleg nem kapsz kellő segítséget

Sajnos igen van pár ilyen cég, és akik megégették magukat ilyen üzletbe, nem biztos, hogy még egyszer belevágnak egy másikba. Nagyon fontos, hogy olyat-céget találjunk, amelyiket fel tudunk vállalni és azonosulni tudunk vele. Ismerjük és szeretjük a termékeit, mert a saját terméktapasztalatot könnyebben tovább tudjuk adni, elmesélni.A másik ember is jobban hisz abban amit saját tapasztalatból mesélsz,mint ha azt mondanád" a szomszéd Marikának úgy hallottam segített ez a kávé rendbetenni a vérnyomását"

Én 2 éve csatlakoztam a DXN céghez és egyáltalán nem bántam meg a döntésem, pedig elhihetitek nekem is voltak fenntartásaim az elején, de amint egyre jobban belemélyedtem az üzletbe és megismertem a termékeket, az embereket, a csapatom tagjait, akik követnek engem, mert hisznek benne, hogy jó dolog, amit csinálunk egyre jobban megszerettem.

Igen én is hétköznapi anyuka vagyok és nekem is vannak mélypontok az életembe az egyik éppen mostanában, de kitartok, és nem adom fel, mert én hiszek a Cégben, a termékekben és abban, hogy más hasonló anyukák is felismerik a lehetőséget és élnek vele, hogy elindítsák minimális összeggel az online vállalkozásukat.

Kivel szeretnék együtt dolgozni?

Nem akarok mindenkivel, aki azt hiszi, létezik még bedolgozós munka vagy holnapra milliomos leszel állás nulla munkával. Csakis olyanokkal, akik hajlandóak munkát, tanulást, kitartást beletenni az üzletbe, hogy később ne legyenek anyagi gondjai és legyen elegendő ideje a családjára, szeretteire.


Ha szimpatikus vagyok neked és szeretnél a csapatom tagja lenni, vagy bármilyen kérdésed felmerült keress, meg itt megtalálsz!
Bővebb infót szeretnél az üzletről és erről az egészről itt tudsz feliratkozni videosorozatomra!

Szép Napot!

Rőder Mónika –Sikeresanyu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...