2016. február 2., kedd

Miért kezdtem bele?

Sziasztok

Elég sokszor írtam már erről a témáról és nagyon sokan megkérdezik tőlem, vagy ha megtudják, mivel foglalkozom, furcsán néznek rám.

 Miért kezdtem el anyukaként az üzletépítést?


Ha érdekel, most elmondom....


Először is, aki nem ismer, még Én egy kétgyermekes anyuka vagyok. A gyes alatt már sokat gondolkoztam azon vajon hogyan fogok tudni visszatérni a munka világába, ha véget ér ez az időszak.
Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz megoldani, mert   eléggé elrettentett az a kép, ami sok, már munkába visszatért anyukatársam példáját látva elém tárult. A folytonos rohanás reggel és délután, a megfelelni vágyás a különböző női szerepeknek nem kis kihívás. Mindezt úgy, hogy még minőségi időt is együtt töltsünk a családdal. Ezt egy 8 órás munkahely mellett, ami talán épphogy a megélhetést biztosítja, majdhogynem lehetetlen. Nagymamák vidéken élnek, babysitterünk nincs.

Már régebben is sokat gondolkoztam azon, hogy szeretnék egy vállalkozást ahol én osztom be az időmet, nincs főnököm, aki megmondja, mikor mehetek haza vagy mennyi a fizetésem.
 Viszont arra hamar rájöttem ez nem fog menni, mert nincs több millió forintom, hogy vállalkozást indítsak.

Kutattam az interneten, otthoni munkát keresve, de lépten- nyomon MLM üzletekbe botlottam. Gondoltam én kis naiv létezik olyan, hogy bedolgozás vagy összeszerelés, borítékolás. Hát hamar kiderült számomra, ilyen munka nem létezik. És itt meg kell, jegyezzem, nagyon sok anyuka ennek reményében keres otthoni munkát, mert azt hiszik, van ilyen.

Ekkor fedeztem fel az online üzletépítést, mint lehetőséget. Sokáig nézegettem,utána olvastam a dolgoknak. Nagyon megtetszett, hogy itt engem találnak meg az érdeklődők, nem kell házalni, meggyőzni az embereket. Ezen kívül a cég profi weboldalt ,webirodát és rengeteg ingyenes online eszközt biztosít,amelyet nem nekem kellett létrehoznom egyedül. Ebben a cégben ahol én vagyok nincs, teljesítménykényszer a saját tempómban haladhatok,amennyi időm van annyit foglalkozok az üzlettel.

Azt majd egy másik bejegyzésemben mesélem, el a sok cég közül miért pont ezzel a céggel dolgozom.:)
Szeretnél, több információt kattints ide és iratkozz fel ingyenes videosorozatomra amelyből megtudhatod miért kezdik el olyan sokan ezt az üzletet.
Köszönöm,hogy elolvastad

Rőder Mónika 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...