2016. január 14., csütörtök

Természetes vagy Mesterséges?

Sziasztok!

Igaz, hogy eltelt már 2 hét ebből az évből 2016-ban ez lesz az első bejegyzésem.
Arról szeretnék ma írni, hogy mennyire fontosnak találom azt, hogy amit megeszünk, bekapkodunk, vitamin miből van, hogyan állítják elő.

Nagyon sokan azt hiszik, hogy ha egy drogériában-gyógyszertárban megvett vitamint táplálék kiegészítőt megvesznek, akkor már tettek is az egészségükért és huu az milyen szuper.

El kell, keserítselek sajnos ez nem így van.


„A hazánkban-forgalomban levő vitaminok többsége mesterséges, laborokban állítják elő vegyszerekből, néha gyanús alapanyagokból. Ez egyre gyakoribb eset, mivel a legtöbb gyógyszergyártó cég már bejutott a vitamin- és ásványi anyag piacra.”
Csak azért mert a vitaminokat egy természetes árucikkeket forgalmazó üzletből vásároljuk, még nem jelenti azt, hogy tényleg természetes.

Nem beszélve arról, hogy ezeknek a vitaminoknak jó, ha 2%-a felszívódik tehát olyan mintha a wc-n lehúztuk volna.

Nálunk pl.anyukám mondta mindig, adjak vmi vitamint a gyerekeimnek étvágygerjesztőt, mert rosszul esznek bla bla. 

Tudatlan első gyermekes anyukaként meg is vettem a gyógyszertárban, drogériákban kapható” legjobb szirupokat „de semmi értelme nem volt, a gyerekem nem evett jobban, sőt még azt a kevés étvágyát is elvette a szirup, ami volt neki.

Ezek után elkezdtem tudatosan figyelni a vitaminokra, hogy ne legyenek szintetikusak. Mert azt is el kell, mondjam, amit már mindenki tud, hogy szükség van a mai világban plusz táplálék kiegészítőkre ugyanis a zöldségekben, gyümölcsökben szinte pár százalék a vitamin.Ezek után megismertem egy üzletet, amelyben természetes vitaminokat-gyógynövényeket árusítanak. Akkor már voltam annyira tapasztalt a rengeteg utána olvasás után, hogy tudjam, mit kell először megnézni a termékeken mikor bio, mikor natúr, mikor van az, hogy csak ráírják.

Ezek a termékek nálunk beváltak azóta is ezt használjuk és egyre több helyről kapom az információt mennyire tiszta és bio, termékek ezek, mennyire figyelnek a termesztésre gyártásra stb. stb..


Ha érdekel ki ez a cég és melyek ezek a vitaminok nézd meg az alábbi videót
Szeretnél többet tudni a termékekről vagy megismerni hogyan lehet ebből pluszjövedelmed? Keress bátran !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...