2015. december 3., csütörtök

Stressz elleni tippek Anyukáknak

Sziasztok!
Mai bejegyzésemben pár tippet adok nektek, a stressz ellen ami nekem segített.Nem tudom ti hogy vagytok vele de a  gyereknevelés sokszor idegőrlő tud lenni.
stresszkez_nagy
A gyermekek 90% a pontosan érzékeli azt, ha szülei feszültek és ez bizonytalanságokat szül benne. Ezért fontos, hogy ki tudjuk pihenni és feloldani a stresszt.
Mi az, ami jót tesz feszültség ellen?
Először is az alvás, és pihenés, ha tudunk, bár tudom ez gyerekek mellett nem olyan egyszerű, aludjunk minél többet. Az alvás jót tesz az idegrendszernek.
Másik dolog, ami nekem nagyon bevált a mozgás.
A mozgás köztudott, hogy az egész testre pozitív hatással van. Teljesen mindegy, hogy aerobicról, súlyzós edzésről, vagy bármilyen más mozgásról van szó.
Mozgás közben az agyunk endorfint termel, ami a jókedvért felelős.458_mozgas3 stressz
Ezen kívül mozgás közben elfelejtjük a napi problémákat és testünk jelzéseire figyelünk. Nálam ez pontosan így van a zene meg a csoport húz, magával eszembe se jut lazsálni és problémákra koncentrálni. Teljesen kikapcsol.
Tudtátok, hogy szakemberek kimutatták, a rendszeres mozgás erősíti az önbizalmat,csökkenti a depresszió és nyugtalanság tüneteit. Elősegíti az alvást.
Úgyhogy Anyukatársaim hajrá, mozgásra fel!
Tudom most azt mondjátok persze akinek nincs más dolga csak edzésre járni, vagy van aki vigyázzon a gyerekére annak könnyű.Elárulom nektek nekem sincs sokszor aki vigyázzon a gyerekekre,én otthon tornázom,vagy elmegyek futni.Mert szerintem a mozgás nagyon fontos, a gyerekeimet is így nevelem ,hogy minél többet mozogjanak.Kisfiam többféle sportot kipróbált már, kereső fázisban vagyunk még, de az a lényeg,hogy mozogjon.Sokkal ellenállóbb a betegségekkel szemben is másik titkos fegyverünk ami megvédi a betegségektől a ganoderma gombát tartalmazó kakaó.:)Erről itt tudsz tájékozódni:Kattints ide!
Másik módszerem,hogy felkelek hétvégén hamarabb és addig megyek el tornázni amíg a család ébredezik mire felkelnek én már otthon is vagyok.

Az én életemet még egy egészséges  kávé könnyítí meg , amelynek számos jótékony hatása van. Rendszeres fogyasztása méregtelenítő hatású és segít a túlzott stressz okozta hatások csökkentésében.
Én ezt iszom a hagyományos kávémat leváltottam és tényleg használ.
Felkeltettem az érdeklődésedet és szeretnéd tudni milyen ez a kávé, Kattints ide!

Köszönöm,hogy elolvastad!

Rőder Mónika 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...