2015. december 15., kedd

Jó kávét Kecskemét-kávéklubon jártam

Sziasztok

Mai bejegyzésem ismét egy rendezvényről szól,vagyis inkább kávéklubról,amelyet most Kecskeméten rendeztek meg.

Több okból is fontos volt ez számomra.Először is itt születtem,itt nőttem fel,másodszor szponzoromék Juditék szervezték,harmadszor pedig sikerült testvéremet is meghívni,hogy jöjjön el velem.

Ő elég szkeptikusan figyelte idáig a tevékenységemet,de a kávéklub tetszett neki is  és a ganodermás kávéra időközben ő is rászokott.:)

Összekötöttem a kellemest a hasznossal,mivel anyukámék itt laknak,ezért a gyerekeket elvittem hozzájuk nagymamázni,nagypapázni én pedig el tudtam menni a kávéklubra.

Két rövid előadást hallottunk,az első körben Specht Vali beszélt az egészségről és arról mennyire fontos a mai világban táplálék kiegészitőket szedni,ugyanis a zöldségekben,gyümölcsökben szinte már semmi vitamin nem található.
Specht Vali az egészségről beszél

Beszélt a DXN termékeinek tisztaságáról és csodálatos hatásairól,amit én is és kis családom is saját bőrünkön tapasztalunk.

Egyáltalán nem olyan érzése volt az embernek, mintha valami üzleti tájékoztató,termékbemutató lenne.Inkább kötetlen klubhangulat volt jellemző.

Ezután kávé kóstolás és szakmai beszélgetés következett,családi hangulatú volt ez a rendezvény.

A finom kávé elfogyasztása után szponzorom Judit mesélte el,a történetükön keresztül,hogyan változtatta meg életüket a DXN,hogyan került kapcsolatba az üzlettel és hogyan érte el azt,hogy a gyes lejárta után nem kellett visszamennie munkahelyre dolgoznia.
Szponzorom Judit

Engem ez nagyon inspirált,mert nekem is ez a célom,hogy otthoni munkával megteremtsem az anyagi jólétet családom számára.
Jelentem egyre jobban haladok ezen az úton.:)

Szóval mindent összevetve igazán jól sikerült a kávéklub,aki jelen volt,mindenki jól érezte magát.

Kívánok még sok ilyen rendezvényt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...