2015. december 31., csütörtök

Évrendezés

Megint eltelt egy év ez az utolsó bejegyzésem a 2015-ös évben.

Mint minden évben, most is számot vetek az elmúlt évvel elrendezem és megtervezem a következőt.
Ehhez nagy segítségemre van ez az évtervező füzet, amelyet 2 éve minden év végén kitöltök, a finom egészséges kávém kíséretében.:)
Évtervező füzet


Csendben, nyugalomban, amikor egy kicsit magam lehetek. A gyerekek levegőzni mentek az apukájukkal, én pedig kihasználom ezt az időt.

Őszintén megvallom nem volt egyszerű menet ez az év volt benne öröm, mert elértem egy üzleti szintet, bánat, sírás, aggodalom a családért, csalódás egy-két barátnak hitt emberben és születtek új barátságok, ismeretségek is.

Az elmúlt év nekem főleg az üzletemről és a gyerekeimről szólt. Számos rendezvényen, képzésen vettem részt, tanultam, fejlesztettem magam.
Üzlettársaimmal :)


Kisfiam szeptemberben megkezdte az iskolát. Nagy próbatétel ez mindkettőnk számára se neki se nekem nem egyszerű.

Az újévre is vannak terveim az üzlettel kapcsolatban, továbbra is ez lesz az elsődleges célom, hogy további üzleti szinteket érjek, el ez által meg tudjam teremteni otthoni munkával az anyagi jólétet.
Mert igen én hiszek ebben, hogy ez működik, van előttem élő jó példa.

Anyukák sokasága küzd ugyanazzal a problémával család vagy munkahely. Vagy dolgozik, és keveset van, a gyerekével más hordja, viszi iskolába, óvodába, vagy nem tud elhelyezkedni, mert nincs segítsége így marad otthon a gyerekkel, viszont akkor nem lesz bevétel. Ördögi kör ez tudom, én is keresztülmentem rajta.

Otthonról dolgozni lehetséges


De pozitívan kell hozzáállni a dolgokhoz, mert ha valamit akarunk, igenis el tudjuk érni lépésről lépésre tenni kell érte én is ezt teszem mindennap.

Szóval anyukatársaim bizakodva nézzünk az újév elé, és ha Te is szeretnél otthoni munkával vállalkozással sikeres lenni keress meg bátran beszélgessünk egy jó kávé mellett.:

Köszönöm,hogy velem tartottál ebben az évben :)
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...