2015. október 20., kedd

Otthoni munka online?Létezik ilyen?Wolf Gábor tanácsa anyukáknak.


Azt kell mondjam igen.Én találtam egyet.

Ha idekattintottál és olvasod a bejegyzésem valószínűnek tartom, hogy Te is keresel valamilyen otthonról végezhető lehetőséget, ami persze pénzt is hoz a házhoz.

Talán azért, mert kismama vagy gyesen, vagy gyeden lévő anyuka. Talán azért, mert szeretnél valami mást is csinálni a gyereknevelés mellett, pláne amiből pénz is jön.

Manapság rengetegen keresnek kiegészítő jövedelmet az interneten főként anyukák, kismamák, mert ők nem tudnak a gyerek mellett hagyományos munkahelyre elmenni, dolgozni.
És sajnos nagyon sok az átvágós kamu „holnapra milliomos leszel” hirdetés. Tapasztalatból mondom, mert ezen én is átestem, és igen belefutottam én is jó pár ilyenbe.

De mit tudunk ilyenkor tenni?

Vagy abbahagyjuk a keresgélést és beletörődünk, hogy ilyen munka nem létezik vagy keresünk tovább, mint ahogyan én is csináltam addig, amíg meg nem találtam a számomra megfelelő üzletet. Ebben az üzletben jól érzem magam, két gyermekem mellett végzem, és otthonról online dolgozom.
Nem foglak és nem is akarlak meggyőzni arról, hogy milyen tuti jó ez az üzlet. Nekem jó.

Ha kíváncsi vagy miről beszélek, kattints ide!


Mindenki maga dönti el él-e ezzel a lehetőséggel vagy marad a megszokott kis világába és álmodozik arról, hogy valamikor majd úgy él, ahogyan szeretne.
Én döntöttem most felépítek egy olyan vállalkozást, aminek a gyümölcsét pár év múlva élvezhetem, és nem kell főnökökhöz és munkatársakhoz alkalmazkodnom. Azon aggódni ki vigye a gyerekeket oviba, suliba vagy ki legyen velük, ha betegek.

Most jogosan teszed fel a kérdést milyen munka ez Biztos valami piramis? Biztos MLM?


Igen igen ez a munka is MLM rendszerbe működik, mert ha jobban belegondolsz, és nem kattintasz el az oldalamról akkor Te is tudod, hogy az MLM igenis jó megoldás lehet egy otthon lévő anyukának a gyes alatt. Nagyon sokan elutasítóak az MLM-el kapcsolatban, de véleményem szerint azért, mert nem is tudják, igazából miről van szó sokan csak hallottak vagy fél információjuk van róla.

Miért az MLM a jó választás?

Wolf Gábor egyik interjújában hallottam a kisgyerekes anyukáknak adott tanácsában, hogy a legjobb lehetőség a gyes alatt Network marketing üzletbe fogni (.Persze nem mindegy, hogy milyen a cég)


Mert a hagyományos vállalkozás indítása az elején teljes embert igényel és nem félállás, amit ugye gyerek mellett, ha nincs, segítség nem tudunk megoldani.
Azt tanácsolja, keress inkább olyan terméket, üzletet ahol már egy kialakított meglévő jól működő" businessbe" tudsz becsatlakozni. Ez sokkal kisebb terhet is ró rájuk, de lehetőség van a növekedésre is.

A másik dolog a Network marketing is egy szakma, amit lehet vagy jól csinálni vagy sehogy sem csinálni. Ezt is ugyanúgy tanulni kell, mint bármely más szakmát. Nagyon fontos a folyamatos fejlődés.


Úgyhogy kedves anyukatársam az első lépést neked kell megtenni a másodikban már, segítek.

 Szeretnél csapatom tagja lenni?kattints ide


Bővebb információt szeretnél katt ide!

Köszönöm,hogy elolvastad!

Rőder Mónika -Online Tanácsadó


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...