2015. július 15., szerda

Miért nem sikerül mindenkinek az MLM?Amióta MLM-el foglalkozom, érdekes kérdések gondolatok merülnek fel ezzel kapcsolatban.
Ha olyan jó és tuti ez az MLM üzlet, akkor miért nem csinálja mindenki és miért nem lesz az emberek többsége milliomos?


Először is sokan nem vágnak bele, mert az emberek többsége elutasítja az MLM-et mint lehetőséget, mert már vagy próbálta és nem ment neki vagy hallotta ismerősétől innen-onnan, hogy ez csak a nyomulásról, rátukmálásról titkos beszervezésekről szól.

-Attól, hogy MLM és nem igényel nagyobb befektetést, képzettséget attól még ugyanolyan komoly vállalkozás, mint a többi és sokan ezt nem veszik komolyan.
-attól, hogy nem igényel szakképzettséget attól még ugyanúgy meg kell tanulni, mert ez is egy szakma
-emberekkel kell dolgozni tehát meg kell tanulni az emberekkel bánni
-nincs főnök, nincs beosztott így nincs kinek beszámolni, saját magad osztod be az idődet, munkádat sokszor így azt gondolják nem is kell dolgozni halasztódik a munka, de így eredmény sincs.
-sokan vállalkozói tapasztalat nélkül vágnak, bele nem tanulnak, képezik magukat ez által sokan feladják, mielőtt sikeresek lennének.

Viszont aki meglátja, benne a lehetőséget kipróbálja, benne magát kitartóan csinálja, és nem adja, fel az első akadálynál annak előbb utóbb jönnek az eredmények és sikeres anyagilag független lesz.

Pláne ha talál egy olyan kedvező üzletet, mint én a DXN-t akkor garantált a siker.
És a legszebb az egészben ,hogy itthonról két gyermekem mellől csinálom online építem az üzletem,és működik.

Mi az a DXN szeretnék róla és az üzleti lehetőségről még többet megtudni.Kattints ide!


Keress meg elérhetőségeimen és elmondom, megmutatom, én hogyan csinálom.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...