2015. július 27., hétfő

6+1 Tipp a sikered érdekében


Megosztok veletek pár gondolatot nemrég olvastam, amiket ajánlatos meg tennünk a szellemi fejlődésünk-sikerünk érdekében.

Az első és legfontosabb, amit még én is tanulok a mai napig


Rekeszd ki a negatív gondolatokat az életedből!


1.Olvass minél többet, amikor csak tudsz, ha lehet lelkesítő, energiát adó könyveket. Tudom kisgyerekes anyukaként ez nem egyszerű nehéz időt szakítani az olvasásra.
Én pl. reggel kicsit hamarabb felkelek, mert számomra nagyon fontos, hogy a reggeli ganodermás kávémat nyugodtan még mielőtt felkelnek, a gyerekek elfogyasszam. És én ilyenkor szoktam egy pár oldalt olvasni ez is nagyon jó, mert feltölt.

2.Ne nézz Tv-t! Teljesen felesleges, csak a negatív dolgok vannak benne, helyette rengeteg dolog van, amivel lehet foglalkozni. Persze nem azt mondom, hogy néha egy jó film nem fér bele.

3.Hallgass minél több hanganyagot, oktató cd-t, dvd-t olyanokat, amelyekből tanulhatsz, erőt meríthetsz. Lehet autóvezetés közben vagy szerintem nagyon jó erre, ha pl. takarítás,mosogatás, főzés közben hallgatod az anyagokat tanulsz is és a házimunka is el van intézve.

4.Ird le olvasd el a célkitűzéseidet. Egyértelműen meg kell fogalmazni és leírni a céljainkat, hogy mit szeretnénk elérni az életben.
Nekem például eltökélt szándékom, hogy megmutassam, otthoni munkával is lehet sikereket és biztos jövedelmet elérni, megmutatni, hogy az MLM nem olyan rossz dolog, mint ahogyan sokan gondolják.

5.Szakítsd meg vagy csökkentsd le a negatív emberekkel való kapcsolatodat.A mérgező kapcsolatok rendkívül károsak akár az egész energiánkat is elszívhatják.

6.Igyál elegendő folyadékot lehetőleg ásványvizet vagy tisztított vizet. Naponta legalább 8 alkalommal 2-2,5 dl –es pohárral. Jótékony hatást fog gyakorolni a szervezetednek, ha több folyadékot kap, mint eddig.

+1 Ráadás tipp

Ha tudsz, szakíts időt a gondolkodásra elmélyülésre. Kapcsold ki magad, meditálj, relaxálj. Naponta 10-15 perc elég.
Mondj köszönetet, adj hálát valamiért. Koncentrálj pozitív dolgokra, mert amire sokat gondol, koncentrál az ember a vonzás törvénye szerint is abból többet kap az életben.
A bejegyzés végét pedig egy bölcsességgel zárom


Ha megteszed ma, amit mások nem tennének, meg-holnap úgy élhetsz, ahogy mások nem élhetnek!”( Hans és Eva Nusshold)
Szép Napot!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...