2015. június 19., péntek

Miért kezd el egy anyuka MLM-mel foglalkozni?A kérdés jogos, nagyon sokan, ha meghallják azt a szót MLM már hallani se akarnak, a dologról egyből elutasítják, menekülnek, ítélkeznek. Vagy sokan arra gondolnak huu ez nem normális, azt hiszi ebből fog meggazdagodni, na, majd meglátjuk.

Sokáig én is így gondoltam, hogy az MLM csak azoknak jó, akik az elején elkezdik és nyomulnak ezerrel, drágák a termékek nem veszi senki stb. stb.

Dee megváltozott a véleményem, amikor találtam egy olyan üzletet, amit a mai napig is csinálok és szeretem a munkám.

Előtte azonban, elmesélem nálam hogyan jött ez az egész, hogyan változott meg szépen a véleményem az MLM üzletről.

 Olyan élethelyzetbe kerültem, amibe sok anyukatársam, megszülettek a gyerekek 6 évig otthon voltam velük és nem vettek vissza a munkahelyemre. Már a gyes alatt is gondolkoztam, hogy valami más dologba kellene fognom, mindenképpen saját vállalkozást szerettem volna, mert láttam, hogy segítség babysitter, nagymama nélkül nem fogok tudni elhelyezkedni egy munkahelyen.

És valljuk be nagyon rossz a kisgyerekes anyukák helyzete a munkaerőpiacon. Nem szívesen alkalmaznak, ha már van gyereked, pláne ha kettő esetleg három.

Így hát mi marad, elkezd az anyuka lázasan kutatni a neten otthoni munkalehetőség után bedolgozás, borítékolás, kattintgatás stb., és úgy gondolja ebből fog tudni pluszjövedelmet teremteni. Nem állítom, hogy létezik ilyen „bedolgozós” munka, de őszintén a kutatásaim során én nem találkoztam ilyennel. Mert igen én is végigmentem ezen a lépcsőn. Ilyenkor a hirdetések 90 % ban az MLM- mint lehetőség ugrik elő.
Engem ettől a hideg rázott fizess be ennyit és ennyit küldjük az infót, gazdag leszel egy csapásra stb. stb..

Én, aki soha nem akartam MLM-mel foglalkozni egyszer csak meg talált egy olyan lehetőség, amelyen komolyan elgondolkoztam, ráadásul pont azt kínálta, amit szerettem volna

-otthoni munka online végezhető
-saját tempóban gyerekek mellől
-rengeteg ingyenes oktatóanyag és online eszköz
-saját vállalkozás minimális indulóösszeggel
-és a termék értelmes és egészséges, amelyet az emberek 95% -a fogyaszt és ez a Kávé!
 Méghozzá immunerősítő ganodermás kávé. Ezen kívül van még jó pár termék, de erről majd később.


*********************************************************************************

 Eldöntöttem belevágok és én ezt az üzletet megcsinálom, sikeres online vállalkozó anyuka leszek!

*********************************************************************************


Azt viszont el kell, mondjam, munka nélkül ez se megy ahhoz, hogy sikeresek legyünk igenis sok munkát kell belefektetni mindennap foglalkozni, kell az üzlettel és apró lépésekkel, de eljutunk a kitűzött célig.


Vannak napok, amikor nekem se megy olyan könnyen és elgondolkozom rajta huu én feladom, de olyankor mindig eszembe jut, hogy nem akarok többé

-valakinek a beosztottja lenni
- a fél életemet egy munkahelyen tölteni ahol megmondják, mit csináljak, azon aggódjak mi lesz, a gyerekemmel ki hozza el az oviból, ha pl. nem enged el a főnököm, vagy ne tudjak ott lenni egy- egy iskolai vagy óvodai rendezvényen, mert dolgozom.
-minimálbérért bejelentés nélkül dolgozni

Szép lassan rájöttem a rengeteg tanulással és olvasással, hogy az M LM nem rossz, sőt igazán jó lehetőség egy anyuka, számára mert az üzlettel is tud foglalkozni meg a háztartással gyerekneveléssel is. Ezen kívül számos előnyét fel tudnám még sorolni az üzletnek, ha kíváncsi vagy keress bátran.

És most itt vagyok a DXN üzletemben van egy saját online vállalkozásom,otthonról online  dolgozom.Nem házalok ,nem tukmálok senkire semmit és MLM-mel foglalkozom.

Mert a DXN a cég akivel dolgozom is MLM rendszerben működik, viszont aki kicsit is jártas már az MLM- be vagy foglalkozott már vele az tudja a DXN MLM plusz, többet ad és egyszerűbb, mint bármelyik másik MLM.


Ha kíváncsi vagy miért kattints ide mindenkinek válaszolok!


Tarts velem  legyél te is sikeres vállalkozó anyuka! Mutassuk meg, hogy gyerekek mellett is lehet karriert építeni. Várlak csapatomba!

Csatlakozási infókat itt találod


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...