2015. június 25., csütörtök

Kávé és ÜzletMit csinálunk a DXN-él mi is az a DXN?


Többen kérdeztétek az elmúlt napokban mi is az a DXN és mit csinálok ott.
Szóval a DXN ganoderma gyógygomba alapú termékeket gyártó cég Ahol egy kézben van minden a termesztéstől a gyártásig. Saját gyár saját ültetvény. 1993- ban alapították. Több mint 20 éve működik adatai nyilvánosak, ebből is látszik, hogy nem egy kamu cégről van szó. Több mint 157 országban van jelen. Magyarországon 2009.óta.

Mit csinálunk a DXN-él?

Kávézunk, beszélgetünk, elmondjuk a tapasztalatainkat, de most komolyan röviden és tömören tényleg ennyi
A cég fő terméke a kávé, amely egészséges és finom, mert ganoderma gyógygombát tartalmaz. Aki hallott már a ganodermáról az tudja, hogy számos jótékony hatással bír. Ha még nem hallottál róla itt tudod elolvasni

 Mindez egy kávéba belekeverve nagyszerű ötlet. Ha jobban belegondolunk ki hallotta már azt, hogy valaki elfelejtette meginni a reggeli kávéját?
 És azt, hogy elfelejtette bevenni a vitaminját, azt már jobban igaz?
Szóval a lényeg minél több embernek megmutatni, ajánlani a termékeket és az üzleti lehetőséget, terméktapasztalatokat elmondani, leírni.
Ebben az üzletben az a jó, hogy lehet online és offline is csinálni kihez melyik áll közelebb. Mindenki olyan tempóban halad, ahogy tud, akar, senki nem kényszeríti semmire. Mindenki saját belátása szerint eldönti él-e ezzel a lehetőséggel és csatlakozik vagy marad a megszokott kis világába és álmodozik arról, hogy egyszer sikeres és gazdag lesz.

Mennyit lehet vele keresni?

Ez az a kérdés, amely jogosan felmerül minden érdeklődő fejében. Mivel a DXN is egy MLM rendszerben működő cég és a hálózati marketing lényege és előnye a folyamatos növekedés, így a helyes válasz egyre többet és többet. Mivel ez nem egy piramisjáték, hanem a jutalék a termékforgalmazásból ered, így annak nagysága is a forgalomtól függ. Nincs” igazgatói fizetés”a pénz nem a szintekért jár, hanem az a havi forgalom függvénye.

Nem gyorsan kell meggazdagodni, hanem nagyon!

Más MLM rendszerekhez képest itt lassabban keletkezik az első komolyabb jutalék, mivel nincsenek drága kezdőcsomagok és abból gyors jövedelmek a szponzoroknak. Viszont így vesztenivalója sincs senkinek és nem lesz sok úgynevezett MLM sérült, akiknek ott ragadnak a polcán a nagy kezdőcsomagok. Lassan de biztosan még a legamatőrebb kezdő is beletanulhat a szakmába és érhet el szinteket, jutalékot mivel itt nincs lenullázódás.
A kávé és a termékek fogyasztásával egészségünkért is teszünk és jutalékot is kapunk.Szeretnéd magad kipróbálni egy online üzletben keress meg bátran segítek !

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...