2015. május 31., vasárnap

Terméktapasztalataink

Több mint egy éve használjuk és szeretjük a Dxn termékeket. A következőekben megosztom tapasztalataimat a termékekkel, melyeket használjuk és hogyan hatnak ránk.

Az első és legfontosabb a kávé, mint az emberek többsége én is nagy kávéfogyasztó vagyok, személy szerint a cream coffee a nagy kedvencem-férjem a 3 in 1- ben vagy a Black coffeet issza. Amióta ezt fogyasztom kevesebb alvással is beérem, viszont reggel ugyanolyan kipihenten ébredek mintha 8-9 órát aludtam volna. Ééés nem fáj, nem ég a gyomrom a kávétól.

A gyerekeim Cocozhit isznak minden reggel, más kakaót nem is hajlandóak meginni.

Miért jó ez nekünk?

Mert a kakaóba, kávéba és a termékekben ganoderma gyógygomba van, ami alapból erősíti az immunrendszert, fokozza a szervezet természetes öngyógyító képességét. Nem is voltak betegek egész télen, ha viszont kisebb nátha vagy egyéb betegség jeleit láttam rajtuk azonnal kaptak a kakaójukba GL port ez egy plusz adag ganoderma. Ezáltal nem is tört ki rajtuk vagy nagyon enyhe lefolyású volt.

GL port mi felnőttek is szedjük, védi, erősíti szervezetünket. Nem folyamatosan csak betegség esetén.
Következő termék, amit szedünk a Spirulina ez egy kék-zöld alga és mindent tartalmaz, amire a szervezetnek szüksége van. Ásványi anyagokat, nyomelemeket, vírusfertőzés ellenes, gyulladáscsökkentő.

1 g Spirulina (4 db tabletta)=1 kg zöldség tápértéke!

Férjem aktívan sportol így ő edzés előtt Cordycepset szokott szedni, ez azért jó, mert növeli a test energiaszintjét, fokozza a szervezet oxigénellátását ezen kívül immunerősítő és nem lesz izomláza sem.

Spice tea értékes gyógynövényekből álló teakeverék, amely nátha esetén gyorsan hat, köhögésre is jó, fellazítja a lerakódott váladékot, csökkenti a testhőmérsékletet.Gyerekeim nagyon szeretik citromosan elkészítve.

És pár termék még pár szóban Ganozhi szappan –hát én, aki mindig ódzkodtam a szappantól mára csak ezt használjuk tökéletes a bőrömnek, sminklemosóként is használom és kislányom ekcémáján is sokat segített.
Röviden ennyi a terméktapasztalatunk, de folyamatosan bővül a polcon a termékek listája.

Érdekelnek, a termékek szeretnéd kipróbálni többet tudni róla?
Szeretnél üzletileg is belelátni, foglalkozni a Dxn-el szeretnél plusz jövedelemre szert tenni?
Katt ide !

Köszönöm,hogy elolvastad!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...