2015. január 24., szombat

MLM mint lehetőség-Egy üzlet másképp


 Az emberek többsége nem rendelkezik kellő információval az MLM- el kapcsolatban ezért egyenesen írtózik tőle.

 Pedig ha jobban belegondolunk a legjobb jövedelemteremtő és karrierépítő eszköz. Szerintem mindenkinek van egy olyan ismerőse vagy saját maga, aki már volt valamilyen MLM rendszerbe.

 Én is hasonlóképpen gondolkodtam addig, amíg nem találtam meg a DXN céget, mert ez az üzlet tényleg más. De előtte


Nézzük, csak miért utálják az emberek az ML M-t?-Rosszat hallott róla, vagy akár saját bőrén megtapasztalta, elkezdte nem ment neki belebukott, pénzt veszített stb. stb.

-pénzt kell belefektetni- igen ahhoz, hogy elindítsd a saját vállalkozásod pénzt kell befektetni, viszont ha komolyan, gondolja, az emberpár ezer forintot valahogy el tud különíteni a költségvetésből, ami később megtérül. és valljuk, be sokszor felesleges dolgokra költünk el több ezer forintot. Nem százezreket, milliókat kell befektetni, mint egy hagyományos vállalkozás elíndításánál. Vagy mondok egy másik példát, ha elmész, egy munkahelyre dolgozni oda be kell járni útiköltség, étkezés és ott is egy hónap múlva kapsz csak fizetést nem rögtön.

-nincs rá időm!
Mindenkinek arra van ideje, amire akarja, hogy legyen. Igen kezdetben lehet, hogy le kell mondanod a kényelmes esti tévénézésekről, vagy baráti összejövetelekről, de az internetnek köszönhetően ma már nagyon sokan online építik az üzletüket. Web konferenciát tudunk hallgatni ahova érdeklődőket is tudunk hívni, skype-on tudunk beszélni jelöltekkel érdeklődőkkel.

-Kötelező a rendezvényre járás, hát ez ebben a formában nem igaz az MLM- ben semmi sem kötelező mindenki maga dönti el, hogy eljár a rendezvényekre ahol motivációt, tudást kap, csapattársakkal találkozik vagy marad otthon és úgy próbálja építeni az üzletét.

Ha jobban belegondolunk az életünk során mi is hálózatot építünk, mert ajánljuk a fodrászt, gyerekorvost, autószerelőt az ismerősünknek, barátainknak mi ez, ha nem hálózatépítés? Csak ezekért nem kapunk pénzt.

És most nézzük miért jó lehetőség az online MLM és DXN?Idő: Kötetlen időbeosztásba tudok vele dolgozni pl. reggel kávéivás közben megnézem, az emailjeimet válaszolok, egy két levélre a web irodában megnézem az újdonságokat stb.

Hely: Nem kell eljárnom sehová, dolgozhatok itthon pizsamában ülve, vagy amikor a kisfiam edzésén ülök, a legtöbb mailre ilyenkor válaszolok, buszon, vonaton ülve. Nincs útiköltség.

Alacsony díjjal el lehet indulni pár ezer forintért az ember profi web áruházat, weboldalt és ingyenes képzési rendszert kap.
Nem kell speciális ismeret az ember a hálózatépítés során sokat tanul fejlődik

Nincs főnök

Ösztönző rendszer ahol értékelik a sikert, nincs lenullázódás hónap végén, tulajdonképpen nem lehet vele pénzt veszíteni.

Nem kell bemutatókat, embereket beszervezni az online eszközöknek köszönhetően minket találnak meg azok az emberek, akik érdeklődnek a lehetőség iránt.

Kezdetben munka mellett is végezhető, ellenben egy hagyományos vállalkozás nagyon sok idő mire elindul

Viszont van egy rossz hírem ahhoz, hogy sikereket érjél, eldolgozni kell és az elején mindennap rá kell fordítani azt a pár órát, hogy elinduljon az egész. Viszont ezzel a munkával így 3-5 év alatt el tudsz érni olyan passzív jövedelmet, amelyet a hagyományos munkahelyen 10 év alatt se.

Felkeltettem az érdeklődésedet, szeretnél bővebb információt?

Írj, nyugodtan kérdezz, bátran nagyon szívesen válaszolok!Elérhetőségeim

Azonnal meg akarod nézni az üzleti lehetőséget kattints ide!

Kávémániás Fitnessanyu 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...