2015. január 16., péntek

Gazdagodj Okosan Egészséges Kávéval –Egy Üzlet Másképp
 A mai világban egyre többen jövünk rá arra, hogy nincsenek már örökké tartó stabil állások. Nem létezik biztos munkahely. Egyre többen jövünk rá arra, hogy csak akkor lesz változás az életünkben, ha saját kezünkbe vesszük életünk irányítását.


Mindemellett a kisgyermekes anyák helyzete a munkába való visszatérésre nagyon rossz. Az a tapasztalatom, hogy nem szívesen vesznek vissza a munkáltatók gyesről visszatérő anyukákat, a részmunkaidőt meg nem nagyon tudják megoldani.
Sajnos én is szembesültem ezzel a problémával, amikor lejárt a gyes. Nem vettek vissza a munkahelyemre.

Előtte már elég sokat kerestem kutattam az interneten munkalehetőség után, de mindig csak az átvágós kamu otthoni munkákba futottam bele.
Ugyanakkor észrevettem, hogy egyre több anyuka szeretne otthonról online dolgozni.

Miért is jó egy anyukának, ha otthonról dolgozik?

-Először is nincs reggel rohanás az oviba, mert anyának is menni kell dolgozni.
-Ha beteg a gyerek nem kell, azon aggódnod ki vigyáz majd, rá mert anya dolgozik.
-Kötetlen munkaidőben akkor dolgozol, amikor tudsz pl. alvásidőben, vagy amíg a gyerekek oviba vannak, közben a háztartást is meg tudod csinálni.
-Ha pl.az egész hétvégét vagy egy pár napot csak a családdal akarsz lenni, akkor is dolgozik helyetted a rendszer a nap 24 órájában.
-És szerintem nem utolsó szempont, hogy nincs főnököd, nincs, aki megmondja mit, hogy csinálj. Saját magad ura vagy a saját vállalkozásodba.

Persze most azt kérdezed, és hol van ilyen lehetőség, mert az otthoni munkák többsége beszervezős, átvágós munka. Ez így igaz szerintem is, mert hidd el én is belebotlottam egy jó pár ilyenbe.

Viszont találtam egy Céget, amit úgy hívnak DXN és nem csalódtam benne.

A DXN 21 éves és a világ legnagyobb ganodermás cége. A termelés minden fázisát saját kezében tartja, és nem átcsomagolva értékesíti más cégek termékeit. Adatai nyilvánosak.

A termékek kiválóságai magukért beszélnek. Csak egy példát említek, amióta használjuk a termékeket gyerekeim kisebb megfázást eltekintve nem voltak betegek. Ez nekem nagyon sokat jelent az után, hogy tavaly alig jártak a betegségek miatt óvodába.

És nem csak a termékeket használjuk hanem, online építem az üzletemet folyamatosan bővülő csapattársakkal. Üzletileg is más, mint a hasonló network marketing cégek.

Én pénzt kapok, azért mert kávézok, ugye milyen érdekes? Ha szeretnéd megtudni hogyan lehetséges ez, nézd meg az alábbi videót.


Bármilyen kérdésed felmerült a termékekkel, üzlettel kapcsolatban keress meg bátran írj, 24 órán belül válaszolok!http://kavemania.dxn.hu/kapcsolat Kávémániás Fitnessanyu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...