2014. november 30., vasárnap

Hálózatépítés másként-Te is lehetsz sikeres!

Egyre több helyen hallom látom, hogy az emberek ódzkodnak,félnek az MLM- től. Sokszor azt mondják:" Ááá csak az jár, jól aki az elején csatlakozik,ááá ez is csak egy piramisjáték,ááá én nem tudnám csinálni nekem, nincs annyi ismerősöm" stb. stb. .Igazából nagyon sokan összekeverik a Network marketinget a piramis játékokkal, de mi is a különbség a kettő között?

A piramis rendszerben tényleg az jár, jól aki legfelül van, mert a befizetéseket osztják vissza a rendszerben, nincs termék mögötte. Igy hosszú távon nem is tud működni.

Ezzel szemben az MLM rendszerekben kiváló minőségű termékek vannak, és ha jók a terméktapasztalatok, akkor vannak visszatérő vásárlók. Ezért is tud sokáig a cég fennmaradni. és még az is előfordulhat, hogy egy később csatlakozó megelőzi a jóval hamarabb csatlakozott munkatársát.

Online hálózatépítéssel te is sikeres lehetsz, mert ez nem arról szól, ami általában
kialakult az emberek fejében, hogy rátukmáljunk olyan dolgokat, amit nem szeretnének vagy nagy összegű belépő csomagokkal beszervezzük őket, mert ez a tuti jó üzlet.
Az online hálózatépítés lényege, hogy az emberek, akik pluszjövedelemre anyagilag független életre vágynak –és valljuk, be melyikünk nem szeretné, ezt-ránk találjanak. Nyilván azért ehhez is dolgozni és tanulni kell, mert nem hullik az ölünkbe minden azzal, hogy kapunk egy web áruházat és az majd elvégzi helyettünk a munkát.

Pár lépést azért érdemes tenni a siker érdekében

1.     Változtass a gondolkodásodon.
Legyél pozitív, ha pozitívan gondolkodsz, a pozitív dolgokat vonzod be. Nem könnyű ezt tudom én is most tanulom. Nagyon jó videók találhatók a youtube-on.
Én ezt szoktam minden reggel meghallgatniBízz magadban, Hidd el, hogy meg tudod csinálni, képes vagy rá! Amikor elkezdtem nekem is nehéz volt elhinni, de napról napra egyre jobban érzem, hogy jó úton járok és jó választás volt az MLM-el foglalkozni.

2.Cselekedj! 
Tegyél érte, hogy a jövöd, szebb legyen! Ne hagyd magad lebeszélni, ha bárki bármit mond, csináld, végig higgy benne!
Az igazából sikeres emberek, soha nem adják fel megcsinálták és élvezik a sikereiket.

3.Tanulj, sokat fejlődj! 
Ez is egy szakma, amit meg kell tanulni hisz egy kozmetikus, festő, kereskedő, tanár is éveken keresztül tanulja a szakmáját.


Én megtaláltam a lehetőséget az online hálózatépítésben. Ha te is szeretnéd magad kipróbálni és elindulsz a sikered felé vezető úton Katt ide!

Kérdésed van, Kattints ide!

24 órán belül válaszolok minden kérdésre

Köszönöm,hogy elolvastad!

Kávémániás Fitnessanyu


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...