2014. augusztus 15., péntek

MLM és DXN ......tényleg olyan jó?

Sziasztok!

Biztos felmerült már benned is, hogy oké otthoni munka ,online vállalkozás, de honnan tudom, hogy ez tényleg olyan jó-e és jobb, mint más mlm.

Hát igazából ezt neked kell eldöntened a te választásod, de én most elmondok egy pár dolgot, amiből kiderül miért a DXN-t  választottam.

Nyilván, mint ahogyan én is először érdemes utána nézni a cégnek.

Mióta működik, mennyire stabil, tőkeerős stb.?


A DXN 1993 –ban alapították, Malajziai központú vállalat. A világ direkt értékesítő vállalata közül az előkelő 28. helyet foglalja el. Ez a legelső olyan MLM vállalat, amelyik elindította az" One World- One Market" vagyis Egy Világ -Egy piac koncepciót.
 Az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség, és bónuszrendszer minden törzsvásárló számára.
 A DXN a saját ültetvényein termeszti a (ganoderma, spirulina, kávé, noni stb.) a termékei összetevőit, melyekből saját gyáraiban állítja elő a késztermékeit.
 A malajziai központú vállalat a legnagyobb ganoderma termelő a világon.

Milyenek a csatlakozási feltételek?


Ez szerintem nagyon lényeges dolog, mert az emberek többsége azért nem lép MLM hálózatba, mert attól fél, hogy hatalmas összegeket kell befektetni. Sok cég elkéri a belépéshez a nagy összeget, azzal a magyarázattal, hogy így gyorsabban fog a jelölt szintet elérni és pénzt keresni. Igen ám, de ezzel az a gond, hogy az átlagember nem engedheti meg magának az ekkora összegű befektetést.
A DXN –be nem így van egyszeri 5000.Ft és 1 termék megvásárlásával törzsvásárló leszel és ez örökös tagság. Megkapod az állandó 20-25% kedvezményt. Vásárlásaid során pontokat gyűjtesz, amelyek hónap végén nem nullázódnak le, mint az MLM cégeknél általában, hanem összeadódik. Itt nincs visszalépés, ha egyszer elérsz, egy szintet nem tudsz visszaesni. Korrekt, kényszerítő szabályoktól mentes egyedi marketingterv.

A termék


A végén pedig jöjjön a termék, amit értékesítünk. Az MLM cégek mind nagyon jó minőségű termékeket értékesítenek, de nem mindegy milyen áron adják őket és az emberek többségének mennyire van szüksége rá. Gondolj csak bele porszívót, vagy víztisztítót nem mindennap vesz az ember, és nem is olcsó tehát az átlagember számára drága vagy megfizethetetlen a termék. Ilyen módon elég nehéz egy nagy vevőkört kialakítani.
A DXN –él a kávé a fő értékesítési termék, de emellett még 40 termék van a kínálatban. Ez a kávé különlegesség, és élvezeti cikk. Az emberek 83%-a kávézik, sőt sokan kávéfüggők, napi szinten fogyasztják. A ganoderma gyógygombának köszönhetően ez a kávé egészséges. Neked hány kávéfogyasztó ismerősöd van?

A képzési rendszer és a szponzorvonal

Az mlm is egy szakma, amit meg kell tanulni, ugyanúgy, mint más szakmát. A jó hír az, hogy céltudatossággal kitartással bárki számára megtanulható. Fontos, hogy a cég rendelkezzen megfelelő képzési rendszerrel, amelyben te folyamatosan fejlődni tudsz.
A DXN ingyenes online eszközöket, tanulmányokat, képzési anyagokat nyújt a rendelkezésedre, profi weboldalt, ami csak a tiéd, saját webirodát napi információkkal, hírekkel.
Profi szponzorvonal áll a hátad mögött, akiktől bármikor kérdezhetsz.
Központon keresztül megy a számlázás, postázás neked ezzel nem kell foglalkoznod.

Váltsd valóra az álmaid a DXN-nel!

Szívesen kipróbálnád magad az online vállalkozás világában? Szeretnél saját vállalkozást indítani otthonról kényelmesen minimális befektetéssel? Írj bátran vagy keress meg elérhetőségeimen>>>>>

Szívesen segítek!


Rőder Mónika –Kávémániás Fitnessanyu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...