2014. július 25., péntek

Otthoni munka gyerekek mellett.....lehetséges?Elmondom, én hogyan csinálom.

Hát igen, őszintén be kell, valljam nem a legegyszerűbb dolog. Két gyermek mellől vállalkozást építeni úgy, hogy nincs a közelbe se nagymama se ,babysitter.

Ha most olvasod ezt a bejegyzést biztosan te is elgondolkoztál már azon, milyen jó lenne a gyes mellett egy kis mellékjövedelem, vagy olyan üzlet, amiben később akár főállásban is tudsz dolgozni.


Nekem az volt az álmom, hogy találjak olyan munkát, amit saját időbeosztás szerint otthonról is tudok végezni. Főleg, hogy azt látom két gyermek anyukájaként egyáltalán nem könnyű elhelyezkedni.

Gyes előtt hiába volt munkahelyed, a mai világban sajnos egyáltalán nem biztos, hogy visszavesznek dolgozni.

Viszont én megtaláltam azt a munkát, amit nagyon szeretek csinálni és közben a saját és családom egészségéért is sokat teszek.

Igen létezik ilyen munkahely, ahol te osztod be az idődet, szép lassan vagy gyorsan ez tőled függ, lépésről lépésre felépítheted az online vállalkozásodat. Ez a cég nem más, mint a DXN.


De hogyan is lehet gyerekek mellől dolgozni?

Először is, ami a legfontosabb és sokszor a legnehezebb, ki kell lépnünk a „komfortzónánkból”.Új szokásokat kell bevezetni, feláldozni a szabadidőnket, persze ha van/ gyerekek mellett ez tudom nagyon ritka/

Kutatások bizonyítják, ha egy új dolgot 21 napig csinálsz rendszeresen, beépül a napi rutinjaid közé és később már természetes lesz.

Ez így igaz nekem a legelső ilyen volt, hogy kislányom du –i alvásidejében kezdtem el dolgozni, tanulni. Eleinte nehéz volt rávenni magam, de később már rutinszerűvé vált, amint elaludt én már kapcsoltam is be a gépet, hogy írjam a blogomat vagy tanuljak, új információkat szerezzek.

A másik ilyen, este, amikor elaludtak a gyerekek akkor nem a tévé elé ültem vagy a pletykalapok olvasgatásával töltöttem az időmet / mert igen régebben így volt/ hanem elkezdtem felépíteni az üzletemet.

Mivel most nyári szünet van és mindkét gyerek itthon, arra szoktam rá, hogy reggel hamarabb felkelek, mint ők.

Ez mondjuk máskor is így van, csak most nem kell oviba rohanni. A reggeli kávézás közben –ami nálam szent dolog-főleg amióta egészséges kávét  iszom, tudok egy kicsit az üzlettel foglalkozni.

Ezen kívül kihasználom az időt arra, hogy mosogatás, főzés közben, ha a gyerekek jól eljátszanak, mert van ilyen is hanganyagokat hallgatok. Ezekből is tanulok, öt letelek.

Mindent összegezve nekem sikerült kilépnem a komfortzónámból és elindítani egy saját online vállalkozást, hogy megteremtsem családom számára az anyagi jólétet.

Szeretnéd tudni mi ez az otthoni munka, amit gyerekek mellől is tudsz végezni? Kattints ide!..............Várlak Csapatomba!

Kíváncsi vagy milyen kávét iszom reggelente, ami egésznap frissen tart és nem fáj tőle a gyomrom? Itt láthatod


 Szép Napot!

Rőder Mónika -Fitnessanyu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...