2014. július 2., szerda

Hasznos könyvek online vállalkozást építő anyukáknak

 


Amikor elkezdtem az online világban dolgozni, azt a jó tanácsot kaptam, hogy ha lehetséges minél több motiváló könyvet olvassak el.
 Az első könyv, amit elolvastam Kócsó László: Online Aranybánya című könyve


Ha belépsz a Dxn csapatba, nagyon sok hasznos és jó anyagot kapunk ingyenesen, de ezek mellett mindenképp tanácsos még olvasni is. Ugyanis az MLM vagy más néven Network marketing egy szakma, amit ugyanúgy meg kell tanulnunk, mint más szakmát, ha sikeresek szeretnénk lenni benne.

Például gondoljunk csak bele egy fodrász, aerobic oktató, vendéglátós, tanár, asztalos és még sorolhatnám, se 1-2 hét alatt tanulja meg a saját szakmáját. Akkor lesz hiteles és jó szakember, ha töviről hegyire megtanul mindent.

Így van ez az Mlm –ben is. Nagyon fontos a könyvek olvasása, web konferenciákon, rendezvényeken való részvétel, folyamatos tanulás. Nagyon sok hasznos információ, anyag áll az Mlm –esek rendelkezésére, hogy igazán profivá váljanak.

Összeszedtem nektek egy pár könyvet, amelyek szerintem rendkívül tanítóak ösztönzőek  és érdemes őket elolvasni >>>>>>


Szeretnél Te is egy sikeres és elszánt anyukákból álló csapat tagja lenni ,akik felfedezték a lehetőséget az otthoni munkában?Várlak csapatomba >>>>>

Kattints ide a bővebb információért!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...