2014. június 19., csütörtök

Célkitűzés és MegvalósításAkinek nincs, célja nem is fogja elérni.


 Ez így igaz. Nagyon sokan elmondták már, hogy mennyire fontos a célok pontos meghatározása és leírása határidőkkel! Csak akkor tudunk igazán sikeresek, lenni, ha van, célunk ahová el akarunk jutni. Tudtátok, hogy az emberek 97% a-nak nincs is célja.

Sokan csak úgy általában szeretnének előrébb jutni, sikeresek, lenni, de nincs határozott ötletük arról mit is szeretnének. Ezzel én is pontosan így voltam szerettem volna valamit csinálni a gyereknevelés mellett, amiben sikeres vagyok, de nem tudtam mit és hogyan. Irigykedve néztem azokat, akiknek volt saját vállalkozásuk és sikeresek voltak, akár két-három gyerek mellett is.
De most már megtaláltam a sikerhez vezető utamat a DXN –be. Sokan feladják, és ezért nem érik el céljaikat. Ha viszont jól érzed magad a célig vezető úton akkor nincs is mit feladnod.

A cél legyen a te célod és valóban legyen fontos számodra.

 Először is gondold át! Vannak-e céljaid, mik azok és mire vagy hajlandó a céljaid elérése érdekében?
Mi az, amit te akarsz? Hova akarsz eljutni? Mi az, amit igazán szeretnél elérni?

 Ha vannak álmaid, egy sikeresebb jövőről –nekem vannak kíváncsi vagy mi az? –a Dxn vállalkozásomba 2014.decemberig SA leszek 2015 .decemberéig elérem a gyémánt szintet!!!
Sikeres online vállalkozó anyuka leszek.

Még egy pár jó tanács ,szánj arra időt, hogy leülsz és leírod, megfogalmazod a céljaid. Ha leírod, annak súlya van. Ha megvan, a cél ez lebegjen a szemed előtt. Ha tudod, határozottan mit szeretnél elérni, nézz, ki úgy viselkedj úgy mintha már olyan lennél.

Tehát mindent összevetve üljünk le egy jó kis ganodermás kávéval :) ,egy A4 es papirral vagy füzettel a kezünkben és pontosan megfogalmazva tűzzük ki a célunkat!

Egy idézettel zárom a mai bejegyzésemet

„Ha van egy álmod, akkor ne hagyd, hogy azt mások elvegyék tőled!”-Christopher Gardner

Én megtaláltam az utamat,te is szeretnél egy saját online vállalkozást kényelmesen, ahol a saját magad ura vagy Kattints ide>>>>

Ha egyenlőre csak a termékek érdekelnek megtalálod itt a webáruházban

Facebook oldalamat itt találod-https://www.facebook.com/pages/Kávéimádók-Klubja

Köszönöm ,hogy elolvastad-Rőder Mónika  Onlineanyu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...