2014. június 27., péntek

5 Egyszerű ok, hogy belekezdj az otthoni munkába és a Dxn-be!Amikor már van gyerekünk netán több is szerintem az anyukák többsége, mint én is elkezd azon gondolkozni, hogy a gyereknevelés és a háztartás mellett mihez kellene kezdeni.
 Na és mellesleg az sem lenne rossz, ha pénzt is hozna a házhoz. De ugye gyerekes anyukaként elég nehéz megoldani, hogy eljárjunk egy munkahelyre dolgozni, mert nincs, aki elhozza a gyereket az oviból, bölcsiből –mert Anya dolgozik, nincs, aki otthon maradjon velük, ha betegek –mert Anya dolgozik, és még sorolhatnám a felmerülő problémákat.

És ekkor jön a képbe az Otthoni Munkalehetőség


Felsorolok 5 egyszerű okot miért érdemes elkezdeni az otthoni munkát

1.-Rendszeres bevételhez juthatsz a gyed gyes alatti évek során –és valljuk, be kinek nem jön jól egy kis mellékes a gyes mellé?

2.-Akkor csinálod, amikor tudod -olyan tempóban haladsz, ahogy neked jólesik, amennyi időt szánsz rá.

3.-Otthonról dolgozhatsz nyugodt körülmények között -nincs főnököd saját magad ura, vagy ha úgy gondolod, elmész sétálni vagy lemész a gyerekkel a játszótérre.

4.-Minimális befektetés szükséges hozzá -5000.Ft és 1 termék megvásárlása –gondolj bele azért 5000.Ft-ot másra is elköltesz, de nincs saját vállalkozásod! Mert itt az 5000.Ft –ért saját webirodát, saját honlapot kapsz!

5.-Új dolgokat tanulhatsz!-Az online rendszernek köszönhetően a webirodából, amit a sikeres regisztráció után kapsz, letölthetsz, meghallgathatsz, tudásanyagokat és olyan tempóban-amilyenben tudod. Folyamatosan tanulhatsz és dolgozhatsz egyszerre! Amit megtanulsz meg is valósíthatod!

Ha szeretnél te is egy sikeres anyukákból álló csapat részese lenni, szeretnéd magad kipróbálni az online világban és bővebb információt kapni az üzletről Kattints ide!

Köszönöm, hogy elolvastad remélem hamarosan a Csapatom tagjai közt üdvözölhetlek!


Rőder Mónika -Onlineanyu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...