2014. május 12., hétfő

Az egészséges Kakaó!


Sokakban felmerül a kérdés, igen igen jó ez a ganoderma de adhatom-e a gyerekemnek.a válaszom igen mivel a legfontosabb tudnivaló, hogy a gyermekek minden DXN terméket bátran szedhetnek, nincsen semmilyen ellenjavallat, hiszen a ganoderma támogatja az immunrendszerüket!

Kakaó helyett Cocozhi!

Ez kiemelten javasolt termék a gyerekeknek.

Instant formátumú, energiát tápláló koffeinmentes egészségital minőségi kakaóporral, laktózmentes tejporral és nádcukorral.
A finom csokoládé ízen túl a ganoderma jótékony hatásai is érvényesülnek. Szerintem fontos, hogy ne "mű kakaót" igyon gyermekünk, én pl sokáig nem is adtam kakaót a kisfiamnak.
Viszont amióta a DXN termékeit használjuk rászokott a Cocozhira és ő kéri reggel, hogy "Anya én ganodermás kakaót kérek, mert attól erős leszek"!
Nem túlforró, de elég meleg tejbe teszek neki fél zacskóval. De vízzel is elkészíthetjük.
Újabban a kislányom is elkezdte inni és ízlik neki, pedig ő idáig csak a tápszert volt hajlandó meginni, tejet nem kapott, mert ekcémás.

A cocozhi tulajdonságai a következő előnyökkel járnak:

-erősítik az immunrendszert
-javítják a vérkeringést 
-növelik a testben az oxigén szintet
-semlegesítik a test savasságát

Szóval én csak ajánlani tudom a ganodermás termékeket. Nálunk nagyon bevált. Például ha látom, hogy valamelyik gyerekem kezd beteg lenni + ganoderma Gl port  kapnak a kakaójukba és így hamarabb meggyógyulnak, vagy ki se jön rajtuk a betegség.


Ha felkeltette a termék az érdeklődésedet, az alábbi linken tudsz vásárolni:

 http://kavemania.dxn.hu/termekek

Hírlevélre itt tudsz feliratkozni:

 http://kavemania.dxn.hu/ganoderma 

Facebook oldalam láttad már?

https://www.facebook.com/pages/K%C3%A1v%C3%A9im%C3%A1d%C3%B3k-Klubja/1503711113189496Köszönöm,hogy elolvastad!
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Mit tartalmaz az automatában található kávé?

  Tudtad, hogy mit tartalmaz az automatában található instant kávé?   Olcsó mérget iszunk naponta? A minap kezembe került egy cikk.Ha e...